fb

Versus party στο Ζάππειο

Σε έναν υπέροχο χώρο στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον εορτασμό των 15 χρόνων λειτουργίας του Versus Travel  του ταξιδιωτικού οργανισμού γραφείου που ανέτρεψε τα δεδομένα στον Ελληνικό τουριστικό χώρο.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας και εμπνευστής του Versus Travel κ. Ευάγγελος Κατσιμίχας τόνισε στην ομιλία του ότι το Versus Travel είναι ένας τουριστικός οργανισμός που καλύπτει όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών από το απλό αιγαιοπελαγίτικο νησί μέχρι την κρουαζιέρα στην Ανταρκτική. Αναφέρθηκε επίσης και στην καινούργια ιδέα του Versus  το πρόγραμμα ανταπόδοσης “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” , μια κάρτα προνομίων του Versus  όπου επιστρέφει στους ταξιδιώτες έως και το 5% της συνολική τιμής των αγορών τους σας έκπτωση σε επόμενο ταξίδι. Αναφέρθηκε επίσης και στο  Versus Club  που όπως χαρακτηριστικά είπε « Βάλαμε το θεμέλιο λίθο στην εκδήλωση στο Ledra Mariott τον περασμένο Δεκέμβρη και του δίνουμε συνεχώς πνοή με τις διάφορες εκδηλώσεις από ταξιδιωτικές παρουσιάσεις και συζητήσεις στο γήπεδο Καραϊσκάκη μέχρι επισκέψεις σε μουσεία, δείπνα, πάρτι εκδρομές.» Το Versus Club ανέφερε απευθύνετε στους ταξιδιώτες που το ταξίδι είναι το πάθος τους. Αναφέρθηκε επίσης στις πρωτιές του Versus  στην Αμερική και στην Ασία και στις βραβεύσεις σαν ο  No 1  ταξιδιωτικό γραφείο από την  Iberia  και την Qatar Airways  και τόνισε ότι σε συνδυασμό με το ανταγωνιστικό προϊόν του  Versus  στην Μεσόγειο στην Ευρώπη στην Ελλάδα και στις κρουαζιέρες το Versus Travel  διαθέτει το πιο ολοκληρωμένο προϊόν στην αγορά με υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στους διάφορους τομείς και τα μεγαλύτερα στελέχη της χώρας μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πρέσβεις και διπλωματικές υπηρεσίες από τις μεγαλύτερες πρεσβείες στην Ελλάδα , όλες σχεδόν οι αεροπορικές εταιρείες , μεγάλες εταιρείες του Ελληνικού χώρου για τις οποίες το Versus Travel σχεδιάζει ταξίδια, συνεργάτες από τουριστικά γραφεία και πλήθος κόσμου πελατών και φίλων του Versus.  Την εκδήλωση επίσης τίμησαν επώνυμοι πελάτες του Versus όπως ο ηθοποιός Στράτος Τζωρτζογλου , η Ναταλία Δραγούμη , ο Αντώνης Λουδάρος και άλλοι. Το περιστύλιο ήταν κατάμεστο και όπως χαρακτηριστικά εξέφρασαν οι παράγοντες του  Versus  Travel  η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία τους. Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα πρέπει να αναφέρουμε την πολύ επιτυχημένη παρουσίαση  από τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή κ. Μέμο Μπεγνή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν στους προσκεκλημένους αεροπορικά εισιτήρια και διαμονές ξενοδοχείων συνολικά 15 στον αριθμό χορηγίες των αεροπορικών εταιρειών που συνεργάζονται με το  Versus travel  και των ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα.

Τέλος θα πρέπει να τονίζουμε το μαγευτικό περιβάλλον του περιστυλίου που έδωσε στην εκδήλωση μια ιδιαίτερη χροιά και όπως πολλοί από τους προσκεκλημένους ανέφεραν ότι ήταν από τις πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις στο χώρο του τουρισμού τα τελευταία χρόνια.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ Κατσιμίχας ευχαρίστησε τους ταξιδιώτες για την συνεχή αφοσίωση και υποστήριξη του και τους υποσχέθηκε ότι τα καλύτερα έρχονται